Het Laatste Samba Nieuws

Samba percussie band Dale Cana

Sinds 2004 brengen wij vrolijke sambaklanken met een eigen sausje ten gehore. We hebben hier ontzettend veel lol in en dat is ook precies het gevoel dat we over willen dragen aan het publiek. En publiek hebben we in alle soorten en maten. We staan op bedrijfsfeesten en festivals, in het binnen- en buitenland. U kunt ons een klein beetje leren kennen via deze website. Bekijk onze foto’s en laat onze leden zich aan u voorstellen. Maar natuurlijk gaat er niks boven zelf meemaken, dus neem ook een kijkje in onze agenda. U kunt dan zien waar we de komende tijd nog op zullen treden zodat u gezellig kunt komen luisteren en dansen! Wilt u ons boeken voor een feest of evenement? Ook dat kan natuurlijk. Op onze contactpagina kunt u een formulier vinden waarmee u een aanvraag voor een optreden kunt doen. Ook overige vragen kunnen via dat formulier gesteld worden. Wij zullen u dan zo snel mogelijk proberen te antwoorden. Graag tot ziens bij een optreden van Dale Caña!
Samba percussie band Dale Cana
Samba percussie band Dale Cana heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.3 weeks ago
Kleding gepimpt en instrumenten gestemd! Dale Caña kan de winter door!
Samba percussie band Dale Cana
Samba percussie band Dale Cana heeft zijn/haar video gedeeld.2 months ago
Op een van de laatste zomerse dagen van het jaar gaan we nog even terug naar zo’n andere zomerse dag eerder dit jaar! Throwback to Samba percussie band Dale Cana at the Gaypride, let’s samba!
Samba percussie band Dale Cana
Samba percussie band Dale Cana
Omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen en het zo leuk was: the after movie; Samba percussie band Dale Cana at Gay Pride 2018!!
Berry Kuijer
Berry Kuijer2 months ago
Op 12 Oktober zal er in "De Groene Engel" een optreden plaatsvinden van de Japanse Trommelgroep Wadaiko Tokara. Ok, het is geen eigenzinngige samba muziek, maar toch zeker wel uniek Japans slagwerk van wereldklasse:
Samba percussie band Dale Cana
Samba percussie band Dale Cana heeft 9 nieuwe foto's toegevoegd.3 months ago
Samba percussie band Dale Cana was vandaag bij de Dam tot Damloop om de lopers aan te moedigen!! De sfeer was top ondanks de regen, veel duimpjes van de lopers! En wij in onze nieuwe rode samba tent!!
Samba percussie band Dale Cana
Samba percussie band Dale Cana3 months ago
Morgenavond gaan we werken aan de planning van onze optredens voor 2019; waar zou jij ons graag zien optreden in 2019? Laat het ons weten!!
 
Social Media Integration by Acurax Wordpress Developers