Het Laatste Samba Nieuws

Samba percussie band Dale Cana

Sinds 2004 brengen wij vrolijke sambaklanken met een eigen sausje ten gehore. We hebben hier ontzettend veel lol in en dat is ook precies het gevoel dat we over willen dragen aan het publiek. En publiek hebben we in alle soorten en maten. We staan op bedrijfsfeesten en festivals, in het binnen- en buitenland. U kunt ons een klein beetje leren kennen via deze website. Bekijk onze foto’s en laat onze leden zich aan u voorstellen. Maar natuurlijk gaat er niks boven zelf meemaken, dus neem ook een kijkje in onze agenda. U kunt dan zien waar we de komende tijd nog op zullen treden zodat u gezellig kunt komen luisteren en dansen! Wilt u ons boeken voor een feest of evenement? Ook dat kan natuurlijk. Op onze contactpagina kunt u een formulier vinden waarmee u een aanvraag voor een optreden kunt doen. Ook overige vragen kunnen via dat formulier gesteld worden. Wij zullen u dan zo snel mogelijk proberen te antwoorden. Graag tot ziens bij een optreden van Dale Caña!
1 week ago
Samba percussie band Dale Cana was gisteren bij de Hilversum City Run en het was leuk!!
Samba percussie band Dale Cana heeft de video van Hilversum City Run gedeeld.2 weeks ago
Het was geweldig vanmiddag!
Hilversum City Run
Muziek langs t parcours 3 🏃‍♀️👍🏃‍♂️
2 weeks ago
a.s. zondag is het zo ver: de Hilversum City Run!! Met (muzikale) ondersteuning van Samba percussie band Dale Cana en Braziliaanse danseressen Samanta Linger en Marianne Kuipers! Kom kijken, geniet van de zon en onze muziek en moedig alle renners aan! Samba + Run = Fun!!
Samba percussie band Dale Cana heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.4 weeks ago
Gezocht. En gevonden!! Binnenkort te bewonderen bij Samba percussie band Dale Cana, onze nieuwe snare/caixa speler: Desly Verstappen!! Welkom Desly!!
2 months ago
Deze hebben jullie nog tegoed. Carnaval in Oeteldonk met Paulista Daniel Schiavini en 1/2 braziliaanse Maya
Samba percussie band Dale Cana heeft 6 nieuwe foto's toegevoegd.2 months ago
En gisteren in Oeteldonk ook nog even een optreden van Samba percussie band Dale Cana samen met onze vrienden van Força 4 samba en "onze" Jeroen Van Veen!! Super gaaf om te doen!
 
Animated Social Media Icons by Acurax Wordpress Development Company