Het Laatste Samba Nieuws

Samba percussie band Dale Cana

Sinds 2004 brengen wij vrolijke sambaklanken met een eigen sausje ten gehore. We hebben hier ontzettend veel lol in en dat is ook precies het gevoel dat we over willen dragen aan het publiek. En publiek hebben we in alle soorten en maten. We staan op bedrijfsfeesten en festivals, in het binnen- en buitenland. U kunt ons een klein beetje leren kennen via deze website. Bekijk onze foto’s en laat onze leden zich aan u voorstellen. Maar natuurlijk gaat er niks boven zelf meemaken, dus neem ook een kijkje in onze agenda. U kunt dan zien waar we de komende tijd nog op zullen treden zodat u gezellig kunt komen luisteren en dansen! Wilt u ons boeken voor een feest of evenement? Ook dat kan natuurlijk. Op onze contactpagina kunt u een formulier vinden waarmee u een aanvraag voor een optreden kunt doen. Ook overige vragen kunnen via dat formulier gesteld worden. Wij zullen u dan zo snel mogelijk proberen te antwoorden. Graag tot ziens bij een optreden van Dale Caña!
Samba percussie band Dale Cana
Samba percussie band Dale Cana1 week ago
Morgenavond gaan we werken aan de planning van onze optredens voor 2019; waar zou jij ons graag zien optreden in 2019? Laat het ons weten!!
Samba percussie band Dale Cana
Samba percussie band Dale Cana2 weeks ago
Samba percussie band Dale Cana was gisteren op het straatfestival in Rouen (Fra). Een geweldige dag met veel verschillende muzieksoorten, waaronder onze heerlijke samba! En mét gastspeelster Anne, bedankt Anne!
Samba percussie band Dale Cana
Samba percussie band Dale Cana heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd.2 weeks ago
Nog een paar foto’s van afgelopen zaterdag! Morgen repeteren we en dan focus op a.s. zondag: grote parade in Rouen (Fra).!
Samba percussie band Dale Cana
Samba percussie band Dale Cana heeft 29 nieuwe foto's toegevoegd.3 weeks ago
Samba percussie band Dale Cana tijdens één van de grootste bloemencorso's van Nederland! Check onze website voor meer foto's!
Samba percussie band Dale Cana
Samba percussie band Dale Cana3 weeks ago
Volle bak gisteren met Samba percussie band Dale Cana tijdens Bloemencorso Eelde 2018 met tienduizenden bezoekers!! Meer foto's later vandaag!
Samba percussie band Dale Cana
Samba percussie band Dale Cana heeft 30 nieuwe foto's toegevoegd.4 weeks ago
De foto's van ons optreden tijdens de Osse kermissen!! Bedankt Robert Verhoeven en ook André voor foto's en film!
 
Animated Social Media Icons by Acurax Wordpress Development Company